huur een betaalbare

Webinar studio in Den Haag

Boek een webinar studio in Den Haag met elk een eigenwijs karakter

Wij verzorgen de techniek en visuele invulling zodat jij je kan concentreren op de presentatie en het maken van verbinding met jouw online gasten. 

Nu tijdelijk vanaf

€875  €650 per dagdeel, of
€1.475   €1250 per dag (excl. btw)

The Living Room

The Living Room

Deze livestream huiskamersetting biedt een warm welkom op beeld voor de deelnemers thuis. Gebruik deze studio voor een livestream binnen je organisatie waar veel gepraat wordt.

The Livestream Kitchen

The Livestream Kitchen

In deze kookstudio worden de nieuwste recepten vastgelegd en interactieve kookshows georganiseerd. Gebruik de locatie voor een productpresentatie of een teambuildingactiviteit.

Mr. Green Screen

Mr. Green Screen

Bepaal zelf in wat voor omgeving jij de livestream presenteert. Wij maken een virtuele set die naadloos aansluit bij het onderwerp van jouw livestream.

Greenhouse Rooftop

Greenhouse Rooftop

De unieke Greenhouse Rooftop is een mooie locatie voor jouw livestream met veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht over Den Haag. Perfect om jouw presentatie in het zonnetje te zetten.

Technische Webinar Ondersteuning

Onze productieleider en technicus nemen al jouw zorgen uit handen zodat de webinar soepel verloopt

Maak jouw webinar completer dan compleet met de volgende opties

Stream jouw webinar in stijl

Webinar openingsvideo

1. Start de webinar met een openingsvideo

De openingsvideo geeft een gevoel alsof de deelnemers naar een televisieprogramma kijken, alleen is het een interactieve televisieprogramma!

Webinar titelkaarten

2. Introduceer gasten van jouw webinar met een titelkaart

De titelkaarten kondigen jouw gasten in de webinar netjes aan met hun functie. Dit maakt jouw webinar nog professioneler!

Webinar bumpers

3. Kondig onderwerpen aan met bumpers

Onderwerpen binnen de webinar worden d.m.v. een leuk bewegend beeld aangekondigd. Dit maakt jouw webinar interactiever en persoonlijker.

Webinar in huisstijl

4. De gehele webinar in jouw huisstijl

Om de webinar nog persoonlijker te maken, kan je een openings animatie, een bumper en outrofilmpje in huisstijl krijgen.

Geef de online deelnemers van jouw webinar een warm welkom

Eigen Landingspagina voor jouw webinar

1. Ontvang deelnemers op een eigen landingspagina

Op de pagina krijgen de deelnemers een programma en de instructies voor de webinar te zien. Hiermee geef je de deelnemers een professioneel en duidelijke ontvangst.

Laat een ervaren host jouw webinar presenteren

2. Maak gebruik van een ervaren presentator of talkshow host

Onze professionele hosten kunnen de webinar voor jou begeleiden en de verschillende onderwerpen aan elkaar praten.

Extra ondersteuning tijdens de webinar

3. Direct technisch support voor alle deelnemers

Naast de standaard ondersteuning aan de organisatoren bieden wij ook first line ondersteuning aan individuele deelnemers.

Breng dynamiek in jouw webinar

Zorg dat jouw webinar gezien en herinnerd wordt

Webinar Multi-streaming

Stream jouw webinar naar meerdere platforms

Zorg dat jouw webinar overal te zien is door het op meerdere platforms tegelijk te streamen

Behind the scenes

Wij leggen jouw speciale dag vast op beeld

Laat door onze professionele fotograaf de dag van de webinar vastleggen door foto's en video's te maken.

Webinar Videocompilatie

Wij monteren een aftermovie van de webinar

Wij maken een aftermovie van jouw webinar zodat je de leukste momenten kan delen en terugkijken in een korte video!

Onze Webinar Studios in Den Haag

Ga voor een professioneel huiskamergevoel in ‘The Living Room’, laat je fantasie de vrije loop in de ‘Mr. Green Screen’ studio, presenteer een nieuw product op originele wijze in ‘The Livestream Kitchen’ of creëer een unieke setting met uitzicht over Den Haag in ‘The Greenhouse Rooftop’. 

Webinar Studio The Living Room

Een knusse talkshow setting

Deze webinar studio heeft een huiskamersetting en biedt een warm welkom op beeld voor de deelnemers thuis. Gebruik deze studio bijvoorbeeld voor een webinar binnen je organisatie waar veel gepraat wordt.

Webinar Studio Mr. Green Screen

Laat je fantasie de vrije loop

Bepaal in deze webinar studio zelf in wat voor omgeving jij de webinar presenteert. Wij maken een virtuele set die naadloos aansluit bij het onderwerp van jouw webinar.

Webinar Studio The Greenhouse Rooftop

Zet jouw webinar event in het zonnetje

De unieke Greenhouse Rooftop is een prachtige studio voor jouw webinars met veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht over Den Haag. Perfect om jouw presentatie in het zonnetje te zetten.

Webinar Studio The Livestream Kitchen

Een webinar studio met smaak

Deze webinar studio is niets minder dan een kookstudio waar de nieuwste recepten worden vastgelegd en interactieve kookshows georganiseerd. Gebruik de studio voor bijvoorbeeld een productpresentatie of een online teambuildingactiviteit.

Geef jouw webinar een professionele uitstraling

Start de webinar met een professionele openingsvideo

De openingsvideo zorgt ervoor dat de deelnemers helemaal klaar zitten en zin hebben in jouw webinar. De openingsvideo maakt van de webinar een interactief televisieprogramma.

Maak jouw webinar herkenbaar

Maak jouw webinar herkenbaar en passend bij je bedrijf door de huisstijl van de organisatie te verwerken in de gehele livestream. Dit wordt gedaan door bijpassende bumpers, naamtitels en een opener.

Introduceer de sprekers van de webinar met een naamkaart

Laat voor jouw livestream naamkaartjes regelen waarbij jouw gastpreker of deskundige zich uitwijdt over een onderwerp. Op deze manier worden de deskundigen goed voorgesteld!

Stream jouw webinar naar meerdere platforms tegelijk

Stream jouw webinar live vanuit verschillende platforms. Kijkers kunnen meekijken vanuit YouTube, Facebook, Zooms, Microsoft Teams. Het maakt allemaal niet uit. Op deze manier kunnen veel deelnemers tegelijk meegenieten aan de webinar.

Onze webinar studio in Den Haag gebruikt XL beeldschermen voor extra comfort

Interactie wordt door de XL beeldschermen in onze webinar studio in Den Haag een stuk gemakkelijker. Elke deelnemer is groot op het scherm te zien waardoor je meer verbinding krijgt met de kijkers thuis. Op deze manier voelt het voor jou ook veel natuurlijker om jouw webinar te presenteren. 

We hebben een aantal standaard webinar studio opstellingen die speciaal ingericht zijn op specifieke thema's

Kies uit één van deze opstellingen of maak samen met ons een setup die naadloos aansluit bij de stijl van jouw event.

online pubquiz Setup

online Yoga Setup

Small Band Setup

Online Teaching Setup

Custom Colors Setup

Veelgestelde vragen

Naast het verhuren van onze webinar studio in Den Haag bieden we ook technische ondersteuning op locatie en kunnen we jouw online evenement zelfs vanaf meerdere locaties tegelijkertijd streamen.

Zeker! Wij denken graag mee om al jouw wensen op een professionele manier te verwerken in de webinar. Wij staan altijd open voor de gekste ideeën!

Naast de standaard maatregelen zoals het dragen van een mondkapje, voldoende afstand bewaren en de handen regelmatig te desinfecteren, ontsmetten wij vóór en na ieder evenement al ons apparatuur, waaronder de microfoon headsets die jullie gebruiken tijdens de webinar. Bij grotere groepen op locatie neemt het personeel preventief een sneltest.

We kunnen in ieder geval met de grote platforms overweg, zoals Youtube, Facebook, Microsoft Teams en Zoom. Gebruiken jullie een ander platform? Geen probleem! Daar vinden we altijd wel een oplossing voor.

Contactformulier

-

Vraag een offerte aan voor het huren van een livestream studio

Vragen?

Bel 085 - 060 24 11 of mail naar info@streamandsocial.com