Teambuilding voor teams op afstand

organiseer een online teambuilding activiteit

Bedrijven hebben steeds meer behoefte aan mogelijkheden voor online teambuilding om relaties op te versterken met collega’s van over de hele wereld. Stream&Social specialiseert zich in het samenbrengen van teams op afstand.

De ultieme online teambuilding ervaring

Teamleden die op afstand van elkaar werken is de nieuwe norm. Dit zorgt ervoor dat jouw organisatie degezonde face-to-face interacties zal missen die in een fysiek kantoor plaatsvinden. Stream&Social biedt teams creatieve, interactieve online activiteiten om ervoor te zorgen dat alle medewerkers zich betrokken en verbonden blijven voelen met het bedrijf.

We hebben Stream&Social opgericht zodat online teams plezier kunnen hebben terwijl ze sterkere relaties opbouwen met hun collega’s, ongeacht waar ze zich bevinden. Ons platform biedt de ultieme online teambuilding ervaringen; of je nu samen een evenement wilt plannen, iets nieuws wilt leren van je teamgenoten of gewoon wat onlne quality time wilt spenderen met elkaar!

Bouw online een band op met jouw team op afstand

Al onze evenementen zijn ontworpen met het doel sterkere banden tussen teams op afstand te bouwen zodat en ze als één grote familie te laten voelen. Denk aan een gepersonaliseerde online pubquiz avond, online kookworkshop, online groepsyogales en nog veel meer online activiteiten. Zo is bijvoorbeeld onze pubquiz is ideaal voor mensen die competitief zijn ingesteld, terwijl onze kookworkshop culinaire vaardigheden bijbrengt die ze thuis keer op keer opnieuw zullen gebruiken!

Bekijk videos van onze online teambuilding activiteiten

Organiseer jouw beste teambuilding activiteiten of bedrijfsuitje, helemaal online!

Teambuildingactiviteiten zijn een geweldige manier om een team op afstand samen te brengen en weer op één lijn te krijgen. Het kan echter moeilijk zijn om persoonlijke connecties te maken met teams die internationaal samenwerken of door de gevolgen van de corona-pandemie – en dat is waar online teambuilding activiteiten uitkomst bieden!  De beste online teambuilding activiteiten of een leuk bedrijfsuitje is gelukkig niet langer beperkt tot de fysieke ruimte. Hoe geweldig is het dat we vandaag de dag de leukste teambuilding activiteiten of een gezellig bedrijfsuitje vanuit huis kunnen organiseren met onze collega’s door simpelweg ergens in te loggen!

Boek een volledig verzorgd online evenement bij Stream&Social

Online teambuilding is een nieuwe en innovatieve manier om collega’s te verbinden in het digitale tijdperk. Wanneer deze events door experts worden uitgevoerd, zal je verrast zijn over hóe vermakelijk het kan zijn.

Online Pubquiz

De online quiz verzorgt voor jouw bedrijf een volledig leerzaam, persoonlijk, interactief en veelzijdige quiz op maat. De quiz bestaat uit algemene vragen, maar kan ook ingevuld worden op een bepaald thema, zoals muziek. Jij kunt ook ervoor kiezen om vragen over jouw bedrijven toe te voegen om de quiz nog persoonlijker te maken. 

Bekijk online evenement >

Online Kookworkshop

Breng jouw gehele team dichter bij elkaar op afstand met onze online kookworkshop! Samen met de chefs gaan jullie aan de slag met het maken van heerlijke gerechten die je normaal alleen in restaurants geserveerd krijgt.

Bekijk online evenement >

Online Bierproeverij

Tijdens de online bierproeverij neemt de bierexpert je mee in de verschillende soorten speciaalbieren, welk productieproces elk biertje door heeft gemaakt en waarom dit ene biertje aan een bepaalde smaak, geur en kleur komt. Dit kan niet anders gedaan worden dan door te proeven, prints van het brouwproces bij jou thuis en een virtuele rondleiding in de bierbrouwerij! 

Bekijk online evenement >

Online Cocktailworkshop

Als je als organisatie een interactief, volledig verzorgde online cocktailworkshop wil, dan ben jij bij Stream and Social aan het juiste adres! Jono, onze cocktailexpert, neemt je mee in de technieken, geschiedenis en weetjes van cocktails. Vul de workshop aan met leuke elementen om je team te verrassen!

Bekijk online evenement >

Vragen over online teambuilding?

We staan je graag te woord!

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Naast het verhuren van onze livestream studio bieden we ook technische ondersteuning op locatie en kunnen we jouw online evenement zelfs vanaf meerdere locaties tegelijkertijd streamen.

Zeker! Wij denken graag mee om al jouw wensen op een professionele manier te verwerken in de livestream. Wij staan altijd open voor de gekste ideeën!

Naast de standaard maatregelen zoals het dragen van een mondkapje, voldoende afstand bewaren en de handen regelmatig te desinfecteren, ontsmetten wij vóór en na ieder evenement al ons apparatuur, waaronder de microfoon headsets die jullie gebruiken tijdens de livestream. Bij grotere groepen op locatie neemt het personeel preventief een sneltest.

We kunnen met in ieder geval met de grote platforms overweg, zoals Youtube, Facebook, Microsoft Teams en Zoom. Gebruiken jullie een ander platform? Geen probleem! Daar vinden we altijd wel een oplossing voor.