de interactieve pubquiz SHOW

Boek de gezelligste pubquiz,
online of op locatie

Online teambuilding met
de leukste interactieve PUBQUIZ

Een online pubquiz als geen ander! De interactieve Online Pubquiz van Stream&Social brengt jou samen met jouw team, collega’s of vrienden, van dichtbij of op afstand! Een teambuildingactiviteit die je vanaf de bank bij jou thuis, op locatie naar keuze, of in hybride vorm kan spelen! Daag je collega’s of vrienden uit of speel gezamelijk als team tegen andere spelers.

 

de online pubquiz show duurt

45 min of 1,5 uur

boek deze online activiteit al

v.a. 20 personen

Wat kun je verwachten van
de online pubquiz show?

De online pubquiz verzorgt voor jouw bedrijf een volledig , interactief en veelzijdige pubquiz. Kies uit één van onze thema’s of maak een online quiz op maat. De pubquiz bestaat uit algemene vragen, maar kan ook ingevuld worden op een bepaald thema, zoals muziek. Je kan er ook voor kiezen om vragen over het bedrijf toe te voegen om de online pubquiz nog persoonlijker te maken.

  • Professionele & Energieke Quiz Master
  • Jij staat centraal
  • Op maat gemaakte online pubquiz show


De vragen worden afgewisseld met minigames, maar ook met interactiemomenten met de deelnemers thuis. Interactie voor en door de deelnemer staat namelijk centraal!

Logo’s en een quizanimaties kunnen toegevoegd worden om de quiz nog specialer, professioneler en persoonlijker te maken. In het kort: een interactieve en persoonlijke quiz op maat!

Voorbeeldprogramma

Dit is een voorbeeldprogramma van de online quiz show.

Hoe werkt de online pubquiz?

Wij nemen contact met je op wanneer je een aanvraag hebt gedaan. Hier worden alle wensen besproken en kortgesloten. Het creatieve team gaat vervolgens aan de slag voor de quiz. Op een afgesproken moment neemt het team weer contact op voor feedback over het programma. Tussentijdse afspraken worden gemaakt wanneer bijvoorbeeld gekozen is voor eigen vragenrondes.

Bezorging

Als eventuele bestellingen gedaan zijn, zoals drankjes en hapjes dan wordt na de aanvraag gegevens opgevraagd voor het versturen van de pakketten. Deze pakketten worden dan uiteindelijk 5 dagen van tevoren opgestuurd om zo verse producten in huis te hebben. De deelnemers krijgen dan of de dag van tevoren of op de dag zelf het product.

Presentatoren

Wanneer gekozen is voor een eigen presentator wordt een dag voor het evenement een ‘dry run’ gehouden. Hierdoor kunnen de presentatoren wennen aan de set en middelen die wij bieden. Zo wordt de gehele quiz voorbereid om een leuke middag of avond te beleven!

Hoe lang duurt de quiz?

Hoe lang de quiz duurt hangt af van welke quiz gekozen wordt. Stream&Social biedt quizzen van 45-60 min aan, maar ook quizzen van 90-120 min.

Spice it up met deze extra's!

Borrelplank

Een combinatie van kaas, worst en een heerlijke mosterd om tijdens het evenement te versnaperen.

Bierpakket

Vul je thuiscollectie aan met de biertjes die in de bierproeverij voorbij komen. Dan kan je met de opgedane kennis na de bierproeverij door blijven genieten.

Prijzen

Om nog meer onderlinge strijd en competitie te creëren onder de deelnemers verzorgen wij een leuk en gewild prijspakket!

Cocktails & Quiz

Vul de quiz aan met de mini-cocktailworkshop! Thuis worden alle ingrediënten bezorgd waardoor iedereen de cocktails thuis kan maken. Na een ronde legt onze cocktailexpert de geschiedenis en tips uit over de cocktails. Na het maken en de kennis kun je lekker genieten van de quiz onder het genot van drie lekkere cocktails.

Aftermovie

Geniet samen met je collega’s na door middel van de aftermovie. Zie de leuke en gezellige beelden terug in de video van jouw online bierproeverij!

Bierproeverij & Quiz

Vul de quiz aan met de mini-bierproeverij! Bij de deelnemers thuis worden alle biertjes bezorgd. Na een ronde legt onze biersommelier de geschiedenis en brouwproces over de speciaalbiertjes. Onder genot van de speciaalbiertjes kunnen alle deelnemers genieten van de quiz.

Ontmoet onze online quiz masters

De ervaren quizmasters van Stream&Social zijn al jaren actief in de quizbranche en hebben ruime ervaring met het organiseren, personaliseren en hosten van quizzen van huiskamer tot podium, voor kleine teams tot grote bedrijven en organisaties. De quizvragen bedenken en ontwerpen ze zelf, waardoor ze met hun brede kennis en  honger naar interessante feiten de leukste quizzes over elk onderwerp!

Wat gebeurt er zodra ik de online quiz show boek?

Datum van online evenement reserveren

Zodra een akkoord is gegeven op de offerte wordt de datum vastgezet en kunnen we beginnen met de voorbereidingen. Eventuele aanpassingen kunnen uiterlijk 5 dagen van tevoren worden doorgegeven.

Voorkeuren voor de cocktailworkshop doorgeven

Is er een alcoholvrije optie? Ja zeker! Zowel de gehele online workshop als een gedeelte van de workshop kan een alcoholvrije cocktail bevatten. 

Thuisbezorging van de borrelpakketten

De adresgegevens van de deelnemers worden verzameld om de ingrediënten thuis te kunnen bezorgen. Ongeveer drie dagen van tevoren worden de pakketten verstuurd om te garanderen dat ze op tijd aankomen voor de cocktailworkshop. Je ontvangt de ingrediënten op de dag zelf of net de dag ervoor zodat jij de meest verse producten ontvangt waarmee we de online cocktails gaan maken!

Tijdens het online evenement

De Zoom of Teams-link wordt 3-5 dagen van tevoren gedeeld, zodat iedereen ruim op tijd weet waar de stream plaatsvindt. Een half uur voor aanvang is de inloop van het evenement. Onder het genot van een muziekje kunnen de deelnemers zich bij de online sessie voegen, controleren of alles werkt en alvast de benodigdheden klaarleggen. Onze quizmaster opent het gezellige interactieve evenement en we kunnen van start. Let’s Quiz!

Na het online evenement

Na afloop van het evenement krijg je de eventueel gemaakte foto’s en video’s opgestuurd ter herinnering van de gezellige online avond en een leuke korting voor eventueel een volgend evenement bij Stream&Social. 

Vragen?

We staan je graag te woord!

Interesse?

Vraag meer informatie aan