online kookworkshop

samen koken en digitaal dineren

Teambuilding op afstand met de online kookworkshop:

Cook&Connect

Breng jouw gehele team dichter bij elkaar op afstand met onze online kookworkshop! Samen met de chefs gaan jullie aan de slag met het maken van heerlijke gerechten die je normaal alleen in restaurants geserveerd krijgt. De verse ingrediënten bezorgen wij vers bij iedereen thuis, zodat jouw team alleen nog maar de keuken in hoeft te duiken. Tussen elke gang door nemen we wat tijd voor quality time in de digital dining rooms. Bon Appetit!

Play Video
de online cocktailworkshop duurt
1,5 tot 2,5 uur
tijdens de online workshop maken we
2 of 3 gangen
boek deze online workshop al
v.a. 12 personen

Lekker eten en echte collegiale gezelligheid met de Online Kookworkshop van Stream&Social!

De online kookworkshop ‘Cook&Connect is een gezellige workshop waar jij samen met jouw collega’s de fijne kneepjes van het vak leert kennen terwijl jullie gezellig samen gaan koken! Onze chefs leggen stap voor stap uit hoe je de gerechten het best kunt bereiden. Hierbij krijg je ook handige tips die je thuis direct toe kunt passen. Voor de deelnemers die er geen genoeg van kunnen krijgen: iedereen krijgt na de workshop de recepten opgestuurd. Hierdoor kan je de gerechten altijd nog een keer maken!

De duur van de workshop is afhankelijk door de keuze voor alleen een hoofdgerecht of een voor-, hoofd- en nagerecht. Ook kan de kookworkshop veranderd worden in bijvoorbeeld een ‘Wine & Dine Online’-workshop. Hierbij worden tussen de gerechten door wijnen gepresenteerd die passen bij de verschillende gerechten.

Hoe ziet onze online kookworkshop eruit?

De online kookworkshop kan bestaan uit het maken van een voor-, hoofd- en nagerecht. Hierbij maken wij een recept die past in de hoeveelheid tijd die we hebben. Zo kan je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de alleen een hoofdgerecht en dessert kookworkshop kan ook bestaan uit bijvoorbeeld het maken van een dessert of een hoofdgerecht. Hierbij maken we dan een recept waarbij meer handelen voor nodig zijn. Na het maken van elk gerecht volgt een pauze waarbij jullie in break-outrooms verdeeld worden om samen te genieten van de gemaakte gerechten. Bekijk hieronder een voorbeelprogramma van de online kookworkshop

Zijn er dieetwensen voor de online kookworkshop?

Wij houden rekening met ieders wens. Ben je vegetarisch? Veganistisch? Glucose-intolerant? Wij kijken graag met je mee wat de opties zijn en houden hier rekening mee tijdens de kookworkshop.

Voorbeeldprogramma van de Online Kookworkshop

Dit is een voorbeeldprogramma van de online kookworkshop:

Jij en jouw teamgenoten staan centraal in onze online kookworkshop

De online kookworkshop wordt afgewisseld met kleine pauzes onder begeleiding van muziek zodat er tussendoor gezellig geborreld en gekletst kan worden tussen de deelnemers. Bovendien is het evenement voorzien van interactieve elementen die de deelnemers bij de show betrekken voor een extra fun factor. Gedurende het evenement worden de deelnemers ondersteund met visuele ondersteuning en tips zodat het evenement voor iedereen goed te volgen is. Denk hierbij aan gerechtenkaarten en snijtips. Ook is er een speciaal Zoom-panel waarmee gechat kan worden voor vraag en antwoord.

Wil je jouw online kookworkshop extra fancy? Spice it up met deze extra's!

Online Wijnproeverij

Wijnhandel Pavie zorgen voor bijpassende wijnen bij het menu. Tijdens de online kookworkshop vertellen zij meer over de achtergrond van de verschillende wijnen. De sommelier kiest 2 wijnen per gang, die goed bij het gerecht passen. Hierdoor kan iedereen zijn eigen smaak ontdekken.

Wijnproeverij Deluxe

Bij deze wijnproeverij worden er wijnen uit het hogere segment gekoppeld met de gerechten. De sommelier kiest 2 wijnen per gang, die goed bij het gerecht passen. Hierdoor kan iedereen zijn eigen smaak ontdekken.

Koken met cocktails

Aanvullend op de gerechten sturen we de ingrediënten mee om samen met onze professionele bartender één of twee cocktails of mocktails te maken voor tijdens de online kookworkshop. Extra gezellig!

Schort of koksmuts met logo

Kleed het jouw online kookworkshop aan door koksmutsen of keukenschorten te laten bedrukken en opsturen met jouw bedrijfslogo. 

Cooking & Quizzing

Combineer de online kookworkshop met onze interactieve quiz waar allerlei vragen voorbij komen over zowel eten en koken als jouw bedrijf of team. Zo maak je het evenement nog persoonlijker.

Aftermovie van event

Bekijk de leukste momenten samen terug

Laat ons een aftermovie monteren van het online evenement en kijk de leukste en gezellige beelden terug in de video van jouw eigen online kookworkshop.

Ontmoet een van onze online kookworkshop chefs

Een van onze vaste hosts van de online kookworkshop is Youri Kaptein. Youri is een chef kok met jaren ervaring in de horeca. Al lang voor de lockdown organiseerde hij kookworkshops voor kleine en grote groepen voor teambuilding of bedrijfsuitjes bij kookstudio MY Horeca Events, wat vroeger ook wel bekend stond als kookstudio ‘Koken-op-Maat’. Nu organiseert Youri samen met Stream and Social de online kookworkshops waarbij persoonlijke verbinding via gezellig samen koken alsnog kan worden gerealiseerd!

Wat gebeurt er zodra je de online kookworkshop boekt?

Zodra een akkoord is gegeven op de offerte wordt de datum vastgezet en kunnen we beginnen met de voorbereidingen. Eventuele aanpassingen kunnen uiterlijk 5 dagen van tevoren worden doorgegeven.

Gezien de kosten van de ingrediënten en het verzenden dient minimaal 65% van de factuur vooraf te zijn voldaan.

Is er een vegetarische optie? Ja zeker! Is er iemand lactose-intolerant? Geen probleem! Voor ieder gerecht en iedere online kookworkshop bieden wij ook een alternatief aan zodat iedereen probleemloos mee kan kijken tijdens de online kookworkshop.

De adresgegevens van de deelnemers worden verzameld om de ingrediënten thuis te kunnen bezorgen. Ongeveer drie dagen van tevoren worden de pakketten verstuurd om te garanderen dat ze op tijd aankomen voor de online kookworkshop. Om de versheid van de producten te garanderen ontvang je de ingrediënten op de dag zelf of net een dag ervoor.

De Zoom-link wordt 3 tot 5 dagen van tevoren gedeeld, zodat iedereen ruim op tijd weet waar de stream plaatsvindt. Een half uur voor aanvang is de inloop van het evenement. Onder het genot van een muziekje kunnen de deelnemers zich bij de de Zoom-sessie voegen, controleren of alles werkt en alvast de benodigdheden klaarleggen. Onze online chef opent het gezellige interactieve evenement en we kunnen van start. Eet smakelijk!

Na afloop van het evenement krijg je de eventueel gemaakte foto’s en video’s opgestuurd ter herinnering van de gezellige online avond en een leuke korting voor eventueel een volgend evenement bij Stream&Social. 

Veelgestelde vragen over de online kookworkshop

In de online kookworkshop werken we zo veel mogelijk met gangbaar keukengerei zodat iedereen mee kan doen. Wanneer er wel een specifiek apparaat wordt gebruikt laten we ook altijd een DIY optie zien waarmee hetzelfde resultaat kan worden bereikt.

Wanneer je een eigen idee hebt voor in de online kookworkshop, zoals een gerecht of invulling van het programma kunnen we dit tegen een kleine meerprijs verwerken in het programma.

De duur van de online kookworkshop hangt af van het aantal gangen en of er toevoegingen bij geboekt zijn. De duur kan variëren tussen de één en drie uur.

Voor de online kookworkshop bezorgen wij de ingrediënten vers en gekoeld door heel Nederland. Ingrediënten in het buitenland laten bezorgen is in sommige gevallen ook mogelijk. Neem hiervoor graag even contact met ons op.

Het enige wat je nodig hebt qua techniek om mee te kunnen doen met de online kookworkshop is een laptop, tablet of telefoon waarop je Zoom kunt openen. Voor optimaal geluid is een draadloze koptelefoon of draadloze oortjes handig om te gebruiken.

Met de standaard online kookworkshop kunnen groepen van minimaal 15 personen deelnemen. De maximale groepsgrootte is afhankelijk van een aantal factoren, maar in principe kunnen er ook groepen van 500 of 1000 personen deelnemen.

De online kookworkshop wordt extra leuk als iemand uit het bedrijf met ons meekookt in de kookstudio. Daarnaast hebben wij op onze locatie nog 8 kookeilanden in dezelfde ruimte waar momenteel met maximaal 16 personen coronaproof kan worden meegekookt.

Het is mogelijk om vooraf alle dieetwensen door te geven, zoal vegetarisch, veganistisch of glutenvrij. Wij zorgen dan dat deze deelnemers een soortgelijk gerecht met alternatieve producten thuisgestuurd krijgen zodat ze nog steeds lekker kunnen meekoken.

Vragen over de online kookworkshop?

We staan je graag te woord!

Heb je interesse in de online kookworkshop?

Vraag een vrijblijvende offerte aan.