online cocktailworkshop

Boek een gezellige online

cocktails&quiz

Online teambuilding met
een cocktailworkshop

Als je als organisatie een interactief, volledig verzorgde online cocktailworkshop wil, dan ben jij bij Stream and Social aan het juiste adres! Jono, onze cocktailexpert, neemt je mee in de technieken, geschiedenis en weetjes van cocktails. Vul de workshop aan met leuke elementen om je team te verrassen!

de online cocktailworkshop duurt
1,5 tot 2 uur
tijdens de online workshop maken we
3 Cocktails
boek deze online workshop al
v.a. 12 personen

Wat kun je verwachten van
de online cocktailworkshop?

Tijdens de online cocktailworkshop neemt de cocktailexpert je mee in de verschillende soorten cocktails die jullie gaan maken en proeven. Je leert welke geschiedenis achter de cocktail zit, waarom de cocktail door de smaken samen een succes is en weetjes over de cocktail in je hand. En niet te vergeten: Je mag de cocktails ook opdrinken!

  •  Professionele & Energieke Bartender
  • De deelnemers staan centraal
  • Op maat gemaakte signature cocktails

Vul de online cocktailworkshop
aan met leuke extra’s

Een quiz met onder andere vragen over het bedrijf, een lekkernij die je cocktail complementeren, een extra cocktailpakket om opnieuw de cocktails te kunnen maken, of zelfs een gerecht dat met onze expertchefs bereid wordt. En geniet vooral van een avond vol plezier en social bonding!.

Voorbeeldprogramma

Dit is een voorbeeldprogramma van de online cocktailworkshop

Spice it up met deze extra's!

Cocktails & Tapas

Combineer de cocktailworkshop met een tapasworkshop

Tijdens de online cocktailworkshop neemt de cocktailexpert je mee in de verschillende soorten cocktails die jullie gaan maken en proeven.

Extra ingrediënten

Krijgen jullie geen genoeg van cocktails?

Laat extra ingrediënten meebezorgen zodat je de cocktails na de online cocktailworkshop nog een keer zelf kan maken!

Heerlijke Hapjesbox

Combineer de cocktailworkshop met een tapasworkshop

Samen met onze chefs maken we per cocktail een passende tapawaarbij de smaken complementair aan elkaar.

Cocktailset met logo

Combineer de cocktailworkshop met een tapasworkshop

Heb je geen shaker? Geen probleem! Deze kan besteld worden en wordt geleverd bij de ingrediënten.

Eigen quizvragen

Maak de online quiz nog persoonlijker

In de cocktailquiz kunnen vragen over jouw bedrijf gevoegd worden om de quiz persoonlijker te maken.

Aftermovie van event

Bekijk de leukste momenten samen terug

Laat ons een aftermovie monteren van het evenement en kijk de leukste en gezellige beelden terug in de video van jouw eigen online cocktailworkshop.

Test je kennis in de Cocktail Quiz

Tussen de drie heerlijke zelfgemaakte cocktails door wordt ook een quiz geleidt door de cocktailexpert. Hierbij wordt je smaak op de proef gesteld en weet je aan het einde van de cocktailworkshop veel meer over verschillende soorten cocktails dan ervoor! Daarnaast krijg je quizvragen over cocktails met daarbij de optie om de cocktails te beoordelen. Leer de smaak van je collega’s kennen en kom erachter welk soort cocktails binnen jullie bedrijf de favoriet is en hoe verschillend de smaken zijn tussen de collega’s.

Ontmoet een van onze online cocktailworkshop bartenders

Jono is een ervaren bartender met een passie voor zijn vak. Zijn specialiteit is het vinden van een drankje gebaseerd op jouw smaakvoorkeuren. Hij verzint je lievelingsdrankje in de tijd dat jij Shake it! kunt roepen. Jono is dan ook de cocktailexpert die je zal begeleiden in de cocktailworkshop. Zijn kennis delen en iemand een goede avond beleven is waarom hij het vak zo leuk vindt. Zijn lievelingsdrankje is de Piña Colada en zal die dan ook met liefde demonstreren.

Wat gebeurt er zodra je de online cocktailworkshop boekt?

Zodra een akkoord is gegeven op de offerte wordt de datum vastgezet en kunnen we beginnen met de voorbereidingen. Eventuele aanpassingen kunnen uiterlijk 5 dagen van tevoren worden doorgegeven.

Gezien de kosten van de ingrediënten en het verzenden dient minimaal 65% van de factuur vooraf te zijn voldaan.

Is er een alcoholvrije optie? Ja zeker! Zowel de gehele online workshop als een gedeelte van de workshop kan een alcoholvrije cocktail bevatten. 

De adresgegevens van de deelnemers worden verzameld om de ingrediënten thuis te kunnen bezorgen. Ongeveer drie dagen van tevoren worden de pakketten verstuurd om te garanderen dat ze op tijd aankomen voor de cocktailworkshop. Je ontvangt de ingrediënten op de dag zelf of net de dag ervoor zodat jij de meest verse producten ontvangt waarmee we de online cocktails gaan maken!

De Zoom-link wordt 3-5 dagen van tevoren gedeeld, zodat iedereen ruim op tijd weet waar de stream plaatsvindt. Een half uur voor aanvang is de inloop van het evenement. Onder het genot van een muziekje kunnen de deelnemers zich bij de de Zoom-sessie voegen, controleren of alles werkt en alvast de benodigdheden klaarleggen. Onze online bartender opent het gezellige interactieve evenement en we kunnen van start. Proost!

Na afloop van het evenement krijg je de eventueel gemaakte foto’s en video’s opgestuurd ter herinnering van de gezellige online avond en een leuke korting voor eventueel een volgend evenement bij Stream&Social. 

Veelgestelde vragen over de online cocktailworkshop

Ja zeker! De quiz is goed te volgen doordat de quiz meerkeuze antwoorden heeft. Voor de pechvogels onder ons wordt de afgewisseld met minigames zodat deelnemers die iets slechter zijn in de quiz ook punten kunnen scoren. Daarnaast bieden wij ook virgin cocktails aan voor de deelnemers die liever geen alcohol willen nuttigen. Dit is geen probleem!
Ja, Zeker! Ideeën of een deels eigen programma is geen probleem. Wij leveren voor jou de stream, helpen met het bedenken hoe de wensen het best gerealiseerd kunnen worden en zorgen dat jij een goede workshop en programma hebt!
Dat is zeker mogelijk. De soorten cocktails die je wil, kunnen doorgegeven worden bij de aanvraag van de cocktailworkshop.
Maximaal twee weken van tevoren moet de workshop gereserveerd zijn om nog een tijdige levering te kunnen realiseren en een volledige quiz te maken. Om jouw wens nog beter te kunnen uitvoeren is hoe eerder hoe beter!

Je krijgt alle ingrediënten thuisgestuurd voor alle cocktails. Het enige wat je zelf moet halen zijn ijsblokjes.

Je hebt een laptop of tablet nodig voor de workshop die via Zoom gehouden wordt. Voor het spelen van de quiz heb je een app nodig. Een telefoon of tablet die deze kan downloaden is dus ook nodig.
Met de standaard workshop kunnen groepen van minimaal 15 personen participeren aan de Cocktails & Quiz. Met de andere workshops kunnen kleinere groepen ook meedoen.
Graag zelfs! Maximaal twee personen mogen naar de locatie komen. Hierdoor kan de verbinding tussen de collega’s nog beter gerealiseerd worden en is er nog meer interactie. Daarnaast hebben de twee die langs komen geluk 🙂

Vragen?

We staan je graag te woord!

Vragen?

Stel hier je vraag