online bierproeverij

Boek een gezellige online

BEERS, BITES & Quiz

De leerzaamste online bierproeverij

De Bierproeverij & Quiz verzorgt voor jouw bedrijf de interessantste online bierproeverij gecombineerd met een bierquiz met een hoog fun-gehalte en een virtuele rondleiding door een bierbrouwerij.

de online bierproeverij duurt

1,5 tot 2,5 uur

tijdens de bierproeverij proeven we

3 tot 5 speciaalbieren

boek dit evenement al

v.a. 16 personen

Wat kun je verwachten van de online bierproeverij?

Tijdens de online bierproeverij neemt de bierexpert je mee in de verschillende soorten speciaalbieren, welk productieproces elk biertje door heeft gemaakt en waarom dit ene biertje aan een bepaalde smaak, geur en kleur komt. Dit kan niet anders gedaan worden dan door te proeven, prints van het brouwproces bij jou thuis en een virtuele rondleiding in de bierbrouwerij!


Jullie hoeven het hoofd niet te breken over de details van het evenement. Dat nemen wij allemaal uit handen. Jullie hoeven je alleen maar voor te bereiden op een heerlijk avondje uit (maar dan thuis)!

De Online Bierproeverij Quiz

Tussen drie heerlijke biertjes door wordt een quiz geleidt door de bierexpert. Hierbij wordt je eigen bierkennis op de proef gesteld, en je weet je aan het einde van de quiz veel meer over bier dan ervoor! Daarnaast krijg je quizvragen over de speciaalbieren die je drinkt met daarbij de optie om de bieren te beoordelen.

Leer de smaak van je collega’s kennen en kom erachter welk biertje binnen jullie bedrijf de favoriet is.

De online bierproeverij bij Stream&Social

Ervaren Bierbrouwers

Bijzondere selectie speciaalbieren

Interactieve Bier-Kennisquiz

Combineer met borrelbites miniworkshop

Virtuele tour door bierbrouwerij

vul aan met een culinaire borrelbox

Voorbeeldprogramma online bierproeverij

Dit is een voorbeeldprogramma van de online bierproeverij. Een bierproeverij duurt tussen 1,5 en 2,5 uur, afhankelijk van de invulling van het programma. 

Spice it up met deze extra's!

Borrelplank

Met een borrelplank maak je de online bierproeverij compleet. Een combinatie van kaas, worst en een heerlijke mosterd om tijdens het evenement te versnaperen.

Bieropener

Een speciale bieropener voor de speciaalbieren wordt geleverd bij jou thuis.

Proeverijglas

Een bijzonder speciaalbierglas wordt bij jou thuis geleverd om de verschillende biertjes in stijl te proeven.

Aftermovie

Wij monteren een aftermovie zodat je samen met je collega’s nog eens kan nagenieten van het online evenement. Zie de leuke en gezellige beelden terug in de video van jouw online bierproeverij!

Virtuele Rondleiding

Vul je evenement aan met een virtuele rondleiding in de bierproeverij van Eiberbier! Leer de processen kennen waarmee jouw favoriete bieren gebrouwd worden.

Bierpakket

Vul je thuiscollectie aan met de biertjes die in de bierproeverij voorbij komen. Dan kan je met de opgedane kennis na de bierproeverij door blijven genieten.

Online Kookworkshop

Laat door onze chefs heerlijke gerechten uitleggen die jij thuis ook maakt! Kook gezamenlijk en leer nieuwe kooktechnieken. Geniet naast de gerechten van het heerlijke bier dat perfect afgestemd is op het gerecht. De biersommelier vertelt hierbij zijn kennis over het bier, terwijl jij geniet van de smaakcombinaties van het gerecht en het heerlijke biertje.

Kopstoot Proverij

Vul je bierbrouwerij aan met een kopstoot! De combinatie van jenever met bier maakt jouw bierproeverij af! (Indien je door de combinatie van bier en jenever op de tafel gaat dansen, stuur ons een foto.)

Over de online bierproeverij hosts

Tony heeft jaren ervaring als bierbrouwer bij Scheveningen en is op het heden werkzaam bij de genomineerde bierbrouwerij Eiber voor de beste ondernemer van het jaar. Door zijn ervaring kan hij veel kennis bieden over het proces en de verschillende soorten speciaalbieren.

Max is werkzaam bij bierspeciaalcafé Hoppzak gevestigd in de Papestraat van Den Haag. Het café biedt een breed assortiment aan van wel ruim 200 verschillende bieren vanuit alle windstreken. Hij heeft dus vooral ook een brede expertise in de speciaalbieren die bierspeciaalcafé Hoppzak heeft.

Wat gebeurt er zodra ik de online bierproeverij boek?

Datum van online evenement reserveren

Zodra een akkoord is gegeven op de offerte wordt de datum vastgezet en kunnen we beginnen met de voorbereidingen.

Eventuele aanpassingen kunnen uiterlijk 5 dagen van tevoren worden doorgegeven.

Voorkeuren voor de bierproeverij doorgeven

Is er een alcoholvrije optie? Jazeker! Zowel de gehele online workshop als een gedeelte van de workshop kan een alcoholvrije vervanger bevatten. 

Thuisbezorging van de benodigdheden

De adresgegevens van de deelnemers worden verzameld om de ingrediënten thuis te kunnen bezorgen. Ongeveer drie dagen van tevoren worden de pakketten verstuurd om te garanderen dat ze op tijd aankomen voor het online evenement.

Tijdens het online evenement

De Zoom-link wordt 3-5 dagen van tevoren gedeeld, zodat iedereen ruim op tijd weet waar de stream plaatsvindt. Een half uur voor aanvang is de inloop van het evenement. Onder het genot van een muziekje kunnen de deelnemers zich bij de de Zoom-sessie voegen, controleren of alles werkt en alvast de benodigdheden klaarleggen. Onze online host opent het gezellige interactieve evenement en we kunnen van start!

Na het online evenement

Na afloop van het evenement krijg je de eventueel gemaakte foto’s en video’s opgestuurd ter herinnering van de gezellige online avond en een leuke korting voor eventueel een volgend evenement bij Stream&Social. 

*Gezien de kosten van de ingrediënten en het verzenden dient minimaal 65% van de factuur vooraf te zijn voldaan.

De duur van het online evenement wordt bepaald door de invulling van het programma. Kies je voor een virtuele rondleiding van de bierbrouwerij of het bereiden van lekkere borrel bites? Dan zal het evenement langer duren dan bijvoorbeeld met alleen de online bierproeverij met quiz. Een online bierproeverij met vijf verschillende bieren zal langer duren dan een proeverij met drie bieren.

Vragen?

We staan je graag te woord!

Interesse?

Vraag een vrijblijvende offerte aan.